DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASI KÜTÜPHANEMİZDE KUTLANDI

“Dünya Çocuk Kitapları Haftası”, Çınarcık Belediyesi Yasemin Koç Halk Kütüphanesinde çeşitli etkinliklerle hafta boyunca kutlandı

Çınarcık Belediyesi Yasemin Koç Halk Kütüphanemiz “Dünya Çocuk Kitapları Haftası” çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenledi.

Hafta boyunca kütüphaneye gelen öğrencilere kitap okumanın önemi ve kitap sevgisi ile ilgili sohbetler edildi. Öğrencilerin kütüphane ile ilgili merak ettikleri sorular Çınarcık Belediyesi Yasemin Koç Halk Kütüphane sorumlusu Selin Pelit tarafından cevaplandırıldı. Öğrencilerin kelime haznelerini geliştirecek yaratıcı oyunlar oynandı ve hatıra fotoğrafları çekildi.

“Dünya Çocuk Kitapları Haftası” nedeniyle Çınarcık Belediyesi Yasemin Koç Halk Kütüphanemizi ziyaret eden öğretmenlerimize ve minik öğrencilerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz.

11.11.2022 16:04