DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ’NDE, ÇINARCIK’TA TEMİZLİK

Belediye personelimiz 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde bir araya gelerek, daha temiz bir Çınarcık için seferber oldular.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Başkanımızın eşi Elif Soyer, Çınarcık Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş , Belediye Meclis Üyemiz Mehmet Emin Oruçli, belediye personelleri ve çocuklarıyla birlikte 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde sahil ve mesire alanı temizliğinde yer aldılar.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’in talebi doğrultusunda 3 grup halinde belediye personelimiz sahilde ve Hasan Baba Mesire Alanında bulunan çöpleri topladılar. 50’şer kişilik 3 ayrı grup halinde aynı anda başlanan etkinlik vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Yeşili ve mavisiyle daha temiz bir Çınarcık için başlatılan etkinlik kapsamında personelimiz Covid-19 önlemleri kapsamında maske + mesafeye dikkat ederek ellerinde çöp torbalarıyla sahil boyunca ilerleyerek, çöp atıklarını topladılar. Yapılan temizlik çalışmasında; denizinde tertemiz olması ve deniz salyasının (Musilaj) olmaması dikkatlerden kaçmadı. Büyük bir alanda yapılan temizlik çalışmasının ardından Temizlik Hizmetleri personeli tarafından plastik şişeler, cam şişeler, teneke kutuları, kağıtlar, denize ve doğaya ait olmayan atıklar geri dönüşüm için ayrıştırıldı.

05.06.2021 14:00