DEVLET HASTANESİNİN BAHÇESİ BÖYLE DAHA GÜZEL

Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz tarafından Çınarcık Devlet Hastanesi’nin çevre düzenlemesi tamamlandı.

Çınarcık Devlet Hastanesi bahçesinin çevre temizliği , bakımı ve düzenleme çalışmaları Çınarcık Belediyesi tarafından yapıldı.

Ekiplerimiz tarafından başlatılan çevre temizliği ve bakım çalışmaları kapsamında Çınarcık Devlet Hastanesi’nin bahçesinde bulunan ağaçlar budandı ve çevrede bulunan yabani otlar temizlendi. Gül ve fidan dikimi ile çevre düzenleme çalışmalarını tamamlanarak, hastane bahçesinin güzel bir görünüme kavuşturulması sağlandı .

Çınarcık Devlet Hastanesi binasının çevresinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanımız Numan Soyer ; "Çınarcık Belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışımız gereği, eğitimden sağlığa, spordan sanata, hayatın her alanında, vatandaşımızın isteklerini kısıtlı imkanlarımıza rağmen karşılamaya dikkat ediyoruz. Devlet Hastanemizin binasının çevresinde ekiplerimiz gerekli bakım - onarım ve peyzaj çalışmalarını düzenli olarak yerine getiriyor. Amacımız hastalarımıza, hasta yakınlarımıza, ziyaretçilerimize ve hastane personelimize daha kaliteli hizmet götürmek. Ekiplerimizin titiz çalışmasıyla hastane bahçemiz yaz aylarına yakışır bir görüntüye kavuştu." dedi.

09.07.2019 17:00