CUMHURİYET BAYRAMI, ÇELENK SUNMA TÖRENİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı çelenk koyma töreni, 28 Ekim 2019 Çarşamba günü Çınarcık Cumhuriyet Meydanı'nda yapıldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi ilçemizde de düzenlenen resmi törenle başladı. Çelenk koyma törenine Çınarcık Kaymakamı Soner Kırlı, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten, siyasi parti temsilcileri, mülki idare müdürleri, askeri erkân, oda ve dernek başkanları ile vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra Çınarcık Kaymakamı Soner Kırlı ve Belediye Başkanımız Numan Soyer tarafından Atatürk Anıtı’na sırayla çelenk sunulmasıyla tören sona erdi.

Cumhuriyet Bayramı programı 29 Ekim Perşembe günü saat 10:00’da Çınarcık Cumhuriyet Meydanı’nda devam edecektir. Çelenk sunma programının ardından Başkanımız Numan Soyer vatandaşlarla sohbet etti.

28.10.2020 16:00