ÇINARCIK’TA ZABITA EKİPLERİ RAMAZAN DENETİMİNDE

Çınarcık Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından, Çınarcık’ta gıda ürünleri satışı ve imalatı yapan işletmelerde Ramazan denetimi gerçekleştirildi.

Çınarcık Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile  Çınarcık İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü gıda kontrol görevlileri tarafından; Ramazan ayında vatandaşların sağlıklı ve güvenli alışveriş yapabilmeleri için gıda ürünleri satışı yapan marketler, bakkallar, büfeler, fırın, pastane, unlu mamul üreten işletmeler, lokanta ile tatlıcılara yönelik denetim gerçekleştirdiler.

Yıl boyunca rutin olarak devam eden gıda denetimlerimiz, Ramazan Ayı dolayısıyla halkımızın daha sağlıklı ve güvenli gıda tüketmesini sağlamak amacıyla sıkılaştırılmıştır.

Ekipler, gıda satışı yapan iş yerlerinde eksik gramaj kontrolü ve son kullanma tarihi denetimi yaparken vatandaş sağlığının korunmasına yönelik iş yerlerinin hijyen koşullarına olan uygunluğunu da denetlendi.

24.03.2023 12:05