ÇINARCIK’TA TÜRK BOYLARI KÜLTÜR RÜZGARI ESTİ

YAFEM tarafından 25. düzenlenen Türk Boyları Kültür Şöleninin Çınarcık Gecesi Cumhuriyet Meydanı’nda yapıldı.

25. Türk Boyları Kültür Şöleninin Çınarcık Gecesi Programı'na, Çınarcıklı vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Çınarcık Belediyesi ile YAFEM’in organize ettiği Türk Boyları Kültür Şöleni Çınarcık Gecesi Gösterisi'ne ilgi büyüktü. Çınarcık Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan gösterilere Astrahan, Bosna Hersek, İran Türkleri, Kabardin Balkar, Kazakistan, Karaçay Çerkes, Kırgızistan ve KKTC ekipleri  katıldı.

Kültür Şöleni Gecesine; Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer,  meclis üyeleri, ilçedeki kamu kuruluşlarının mülki ve idari amirleri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Gece boyunca misafir ekiplerin gösterileri büyük beğeni topladı. Farklı ülkelerin görsel şovları ile doyasıya eğlenen vatandaşlar, şölen öncesi ve sonrası onlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

22.07.2022 03:00