ÇINARCIK’TA, SİGARA YASAĞINA KARŞI VATANDAŞ BİLGİLENDİRİLİYOR

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile tüm illerde vatandaşların yoğun olduğu cadde, sokak ve durak gibi alanlara sigara içme yasağı getirildi.

Vatandaşların yoğun olduğu cadde, sokak ve durak gibi alanlara sigara içme yasağı ile ilgili Çınarcık Belediyesi  harekete geçti.

Vatandaşlar sigara içerken maskelerini indirmek zorunda kalmaları ve sigara dumanını dışarıya üflemeleri üzerine tüm Türkiye'de sigara kısıtlamasına karar verildi. Koronavirüs Tedbirleri Kapsamında İl Hıfzıssıhha Kurulunca alınan kararlar neticesinde Çınarcık Belediyesi Zabıta ekiplerimiz; ilçemizde vatandaşlarımızın yoğun olarak yer aldığı; toplu ulaşım duraklarında - parklarda - bahçelerde -  sahil bantlarında ve Vali Akı Caddesi'nde - Barbaros Caddesi'nde - Turgut Kurt Caddesi'nde - Muhtar Ahmet Sugün Caddesi'nde - Coşkun Caddesi'nde -Cumhuriyet Meydanı'nda sigara içmenin yasak olduğuna dair afişler asarak vatandaşlarımızı bu konuda bilgilendirilmesi sağlandı.

Çınarcık Belediyesi tarafından vatandaşların yasaklı alanlarda sigara içilmemesine dikkat çekmek için çeşitli ölçülerde “Sigara İçmek Yasaktır” ilanlar hazırlanarak, belirlenen noktalara asıldı.

30.11.2020 20:00