ÇINARCIK’TA NİLGÜN GÖKHAN KURŞUNLUGİL ÇOCUK PARKI AÇILIŞI

Çınarcık Belediyesi “Çocuklar Gülsün Diye” Çınarcık’ta çocuk parkı açılışlarına devam ediyor.

Çınarcık Belediyesi tarafından Karpuzdere Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Nilgün Gökhan Kurşunlugil Çok Amaçlı Çocuk Park’ı hizmete açıldı.

Parkın açılış konuşmasını Nilgün Gökhan Kurşunlugil’in eşi İlker Kurşunlugil, Türk Rock şarkıcısı Haluk Levent ve Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer yaptı.

Görkemli açılışın kurdelesini Türk Rock şarkıcısı Haluk Levent, Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, Nilgün Gökhan Kurşunlugil’in ailesi ile birlikte kestiler.

Kısa sürede yapımı tamamlanan parkın açılışına Çınarcık Kaymakamı Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten,  Çınarcık Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş, Çınarcık Belediye Meclis Üyeleri,  Nilgün Gökhan Kurşunlugil’in ailesi , Kurşunlugil aile dostu Türk Rock şarkıcısı Haluk Levent, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, mahalle halkı ve çok sayıda çocuk katıldı.

Parkın açılısından sonra Belediye Başkanımız Numan Soyer, protokolle daha sonra parkı gezerek çocukların oyunlarını izledi. 1536 m2 alan üzerine kurulan çocuk oyun alanları, kamelya ve oturma bankları, fitness alanı  ve basketbol sahası bulunuyor.

Park açılısı öncesi çocukların sevinci bir başka oldu. Dağıtılan balonlarla oynayan çocukların yüzleri palyaçolar tarafından boyandı. Belediye Başkanımız Numan Soyer, çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker dağıttı. Çocuklar Nilgün Gökhan Kurşunlugil Çok Amaçlı Çocuk Park’ındaki oyuncak aletlerinin tadını çıkardı. Çınarcık’ta “Çocuklar Gülsün Diye” çıkılan proje kapsamında  çocukların mutluluğu görülmeye değerdi.

Nilgün Gökhan Kurşunlugil’in ailesi kanserden kaybettikleri Nilgün Hanımın adını böylesine güzel bir parkta sonsuza kadar yaşattıkları için ve  Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’e ve ekibine teşekkür ettiler.

25.09.2021 20:00