ÇINARCIK’TA MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI KUTLANDI

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in dünyaya teşriflerinin yıldönümü nedeniyle Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından kutlanan Mevlid-i Nebi Haftası, ilçemizde de kutlandı.

İlçemizde yapılan çeşitli etkinliklerle kutlanan Mevlid-i Nebi Haftası , Çınarcık İlçe Müftülüğü tarafından Hüdaverdi Aydın Spor Salonu’nda düzenlenen programa Çınarcık Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş’ta katıldı.

Açılış konuşmasının ardından Çınarcık din görevlileri birbirinden güzel ilahiler seslendirdiler. Ardından Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Mustafa Ağırman , bu yıl Mevlid-i Nebi Haftasının ana teması olan "Peygamberimiz ve Aile" konulu konferans verdi. Programın ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

07.11.2019 18:00