ÇINARCIK’TA MARMARA HEPİMİZİN ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Belediye personelimiz ve öğrenciler 8 Haziran Marmara Denizi Günü’nde bir araya gelerek, daha temiz bir Marmara için seferber oldular.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş , BÇınarcık Belediye Meclis Üyelerimiz, Çınarcık Kent Konseyi Başkanı Tuncay Okatan, belediye personelleri , mahalle muhtarları, kamu kurum müdürleri, Yalova MAG-DER Mahalle ve Afet Gönüllüleri, Çınarcık Gülkent İlkokulu,  Gazi Mustafa Kemal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  öğrencileri ve dalgıçlarla 8 Haziran Marmara Denizi Günü’nde sahil temizliğinde yer aldılar.

5 Haziran Dünya Çevre Günü ile başlayan Türkiye Çevre Haftası’nın bir parçası olarak 8 Haziran Marmara Denizi Günü, Marmara Denizi’nin tüm kıyı illerinde etkinliklerle eş zamanlı olarak Çınarcık’ta sahil temizliği yapıldı.

Etkinlik sonunda Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer sahil temizliğine katılan tüm öğrencilere ikram da bulunarak onlarla sohbet etti.

Marmara Denizi'ne kıyısı olan tüm belediyelerin katılımları ile Marmara Hepimizin mesajını Çınarcık Belediyesi personelimiz ve öğrencilerimizle birlikte verdik

08.06.2023 13:40