ÇINARCIK’TA KARLA MÜCADELEDE DURMAK YOK

Belediye ekiplerimiz Çınarcık'ta başlayan kar yağışının olumsuz etkilerini hafifletmek için mücadelerini aralıksız sürdürüyorlar.

Belediye ekiplerimiz yağan kar yağışının meydana getirdiği olumsuzlukları ortadan kaldırmak ve ilçedeki günlük yaşamın aksamaması için çalışmalarını gece gündüz devam ediyorlar.

Ana arterleri temizleyen belediye ekiplerimiz, otobüs güzergâhlarını ulaşıma açık hale getirdiler. Kepçe ve greyderlerle karlar temizlenirken bir yandan da buzlanmanın önlenmesi için tuzlama çalışması yapıldı. Kar yağışının yolları kayganlaştırması ve buzlanmayı da beraberinde getirmesi neticesinde yaşanabilecek sorunların önüne geçmek için Çınarcık Belediyesi ekipleri tuzlama çalışmalarının yanı sıra iş makineleri ile sorunlu bölgelere müdahale ediyor.

Kentte vatandaşların mağdur olmaması için tüm cadde ve sokaklarda çalışma yürüten ekiplerimiz, tuzlanmayan tek bir yol dahi kalmaması adına mesai kavramı gözetmeksizin seferber oldular.

25.01.2022 14:00