ÇINARCIK’TA KAPSAMLI TEMİZLİK ÇALIŞMASI YAPILDI

Çınarcık Belediyesi Basın Yayın , Halkla İlişkiler ve Muhtarlıklar Müdürlüğü, İtfaiye Amirliği , Temizlik Hizmetleri Birimi , Veterinerlik Hizmetleri İlaçlama Birimi ve Zabıta Amirliği Covid-19 için mücadele ediyorlar.

Çınarcık Belediyesi personelleri Covid-19 virüsüne karşı Çınarcık’ta yıkanmayan yol, dezenfekte edilmeyen cadde ve mahalle bırakmıyor. Belediye ekipleri, kent genelinde çalışmalarını ivedi bir şekilde sürdürüyorlar.

Her gün bir mahallede çalışma yapan ekipler, Harmanlar Mahallesi’ni baştan aşağı yıkadılar.  Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer ve  Başkan Yardımcısı Murat Savaş çalışmaları yerinde incelediler. Bugün Harmanlar Mahallesi yıkama ve dezenfekte çalışması yapan ekipler plan ve program dahilinde diğer mahallelerde de çalışmalarını aynı titizlikle sürdüreceklerdir.

Yıkama ve dezenfekte çalışmasının ardından kısa bir açıklama yapan Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer; “Ülkemizi ve tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 virüsüne karşı Çınarcık Belediyesi olarak tüm önlemleri alıyor ve çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz. Özellikle yıkama ve dezenfeksiyon konusunda taviz vermeden cadde cadde, sokak sokak çalışma yapıyoruz. Bu zor günleri hep birlikte aşacağız. Vatandaşlarımızdan tek istediğim alınan tedbirlere ve yapılan çağrılara uymaları , sevdiklerin için evde kalmaları ve güvende kalmalarıdır. Çınarcık bize, evler sizlere emanet ! ” dedi.

11.04.2020 20:00

2057 Defa Görüntülendi