ÇINARCIK’TA HALK PAZARINA VİRÜS ÖNLEMİ

Çınarcık Belediyesi, koronavirüs salgınına yönelik pazar yerleri için getirilen ek tedbirleri ilçe genelinde hayata geçirdi.

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer'in talimatı ile Zabıta ekipleri, pazar yerleri için getirilen ek tedbirler kapsamında çalışma yaptı.

Bu kapsamda, pazar yerlerine kontrollü giriş ve çıkışları sağlamak için belirlenen yerler haricinde diğer tüm alanlar, demir bariyer ve benzeri araç gereçle kapatılarak, kontrolsüz giriş ve çıkışlar engellendi. Tezgahlar 3 ‘er metre ara ile kuruldu. Pazar esnafı tezgahların önüne geçmesi yasaklandı. Kurallara uymayan pazarcı esnafı ve vatandaşlar Zabıta ekipleri tarafından uyarıldı.   Gereken tüm hijyen önlemlerinin hayata geçirildiği pazar yerlerinde ayrıca, pazar esnafının ateşi de ölçüldü.

02.04.2020 18:25