ÇINARCIK’TA ‘EL EMEĞİ GÖZ NURU, ÜRETEN KADIN PAZARI’ KURULDU

Çınarcık Belediye Başkanımız Avni Kurt, seçim döneminde sunduğu vaatlerden birini daha yerine getirdi.

Başkanımız Kurt’un talimatıyla, kentteki kadınların talep ettiği “El emeği göz nuru, üreten kadın pazarı” kuruldu.

Çınarcık Halk Eğitim kursiyeri olan kadınlara, kendi ürettikleri takı vb. ürünleri satabilecekleri özel bir alan oluşturan Çınarcık Belediyesi; bu uygulamasıyla kadınlar tarafından büyük takdir topladı.

Çınarcık Halk Eğitim’de usta öğretici olan Fulya Göl, “Kursiyerlerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte, yaz stantlarımızı açtık. Kursiyerlerimize böyle bir imkanı tanıdığı için, Belediye Başkanımız Avni Kurt’a çok teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Başkanımız Kurt’tun üreten kadınlara destek olmak  için kurduğu bu pazar, yaz dönemlerinde faaliyette olacak.

22.07.2024 09:26