ÇINARCIK’TA 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

Çınarcık Belediyesi tarafından 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Çınarcık’taki gazi ve gazi yakınları onuruna Çınaraltı Aile Çay Bahçesinde kahvaltı verildi.

Düzenlenen kahvaltı etkinliğinde Başkanımız Numan Soyer gazi ve gazi yakınlarıyla  tek tek  ilgilenerek onların taleplerini dinledi. Çınarcık`ta Gaziler Günü kutlamaları kahvaltı organizasyonundan sonra Cumhuriyet Meydanı’nda saat 11.00’da başladı. Törene Çınarcık Kaymakamımız Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, mülki idare müdürleri, askeri erkân, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları, gaziler ile vatandaşlar katıldı.

Çınarcık Kaymakamımız Cemil Aksak, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer tarafından Atatürk Anıtı’na çelenklerin sunulmasının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Gazi Hüseyin Saraydemir’in günün anlam ve önem konuşmasını ardından tören son buldu.

19.09.2022 16:02