ÇINARCIK’IN ARTIK BİR TAZE BALIK SATIŞ NOKTASI VAR

Çınarcık Belediyesi tarafından yapılan Çınarcık S.S. Su Ürünleri Üretme ve Değerlendirme Kooperatifine buzhane ve balık satış noktasının açılışı yapıldı.

Çınarcık halkı Çınarcık’ın eksiklerinden biri olan  taze balık satış noktasına kavuştu. Çınarcık Belediyesi tarafından bir süredir yapımı sürdürülen Taze Balık Satış Noktası'nın açılışı gerçekleştirildi.

Açılışta Yalova Valisi Muammer Erol, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Yalova İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Yalova İl Tarım ve Orman Müdürü Suat Parıldar, Çınarcık S.S. Su Ürünleri Üretme ve Değerlendirme Kooperatif Başkanı Mehmet Temel Koç, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, esnaf ve vatandaşlar da yer aldı.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ekipleri açılış sonrası 8 Haziran Marmara Denizi Günü’nde  denizde temizlik gerçekleştirdiler.

08.06.2023 17:05