ÇINARCIK'TA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI KONSERLERİNİN BİRİNCİ GÜNÜNDE SAHNE MOĞOLLAR'INDI

Zafer Bayramı’na özel üç günlük konser programının ilki dün gece gerçekleştirildi.

Hababam Sınıfı’nın ‘Postal Rızası’ Ercan Gezmiş’in sunuculuğunda gerçekleşen coşku dolu konserde, Moğollar grubu, sevilen şarkılarını Cumhuriyet Meydanı’nda seslendirdi.

‘Dinleyiverin gari’ şarkısıyla coşan meydandaki kalabalık, sözleri Aşık Veysel’e ait olan “Uzun ince bir yoldayım.” şarkısıyla duygu dolu anlar yaşadı.

Belediyemiz tarafından Zafer Bayramı’na özel gerçekleştirilen muhteşem geceye, Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay ve çok değerli misafirler katılım sağladı.

Başkanımız Avni Kurt, sahnede yaptığı kısa konuşmada; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Zafer, zafer benimdir diyebilenindir.” sözünü anımsattı ve kolundaki alçıyı çıkararak sahneye çıkan Cahit Berkay’a, Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca’ya ve grubun diğer üyelerine, yaşattıkları eğlence dolu anlar için teşekkür etti.

28.08.2024 11:54