ÇINARCIK KİCKBOKS TAKIMI MADALYALARIYLA, BAŞKANIMIZ SOYER’İ ZİYARET ETTİLER

Çınarcık Kickboks Takımı sporcuları, madalyalarıyla Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’i ziyaret ettiler.

Kickboks Türkiye 3.’sü Eyüp Onsekiz, Türkiye 3.’sü Yağmur Hamarat  ve Türkiye 3.’sü Zeynep Nur Çeribaş  madalyalarıyla Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’i makamında ziyaret ettiler.

Çınarcık Kickboks Takımı sporcuları 05-17 Mart 2023 tarihlerinde katılmış olduğu Antalya Türkiye Wushu Sanda Şampiyonası’nda üç sporcuyla Türkiye 3.sü olarak döndüler. Türkiye 3’sü olan Eyüp Onsekiz, Yağmur Hamarat ve Zeynep Nur Ceribaş ile Antrenör Kaan Onsekiz, Belediye Başkanımız Numan Soyer’i makamında ziyaret ettiler.

Belediye olarak sporcuların her zaman yanında olduklarını belirten Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer konu hakkında “olduğu Antalya Türkiye Wushu Sanda Şampiyonası’nda Türkiye 3.’sü Eyüp Onsekiz, Türkiye 3.’sü Yağmur Hamarat  ve Türkiye 3.’sü Zeynep Nur Çeribaş’ı başarılarından dolayı tebrik ederim. Bizlere bu onuru ve mutluluğu yaşatan Kickboksun Çınarcık’taki gençlerine ve Antrenörümüz Kaan Onsekiz’e teşekkür ederim. Böylesine güzel başarılarınızın devamın dilerim” dedi.

24.03.2023 16:08