ÇINARCIK KARADENİZ ŞENLİKLERİ COŞKULU BAŞLADI

Çınarcık Genç Karadenizliler Derneği ile Çınarcık Belediyesi’nin ortaklığında, Hasanbaba Mesire alanında, 4. Geleneksel Çınarcık Karadeniz Şenlikleri gerçekleşti.

Geleneksel oyunların oynandığı, yöresel ürünlerin sergilendiği şenliğe katılan Belediye Başkanımız Avni Kurt, yaptığı konuşmada; “Karadeniz kültürünün, bu ülkenin kültürel mozaiğinde önemli bir yere sahip olduğuna” vurgu yaptı ve yakın gelecekte yapmayı hedeflediği hamsi festivalinin de müjdesini verdi.

Şenliklerin düzenlenmesinde emeği bulunan Çınarcık Genç Karadenizliler Derneği mensuplarına, dernek başkanı Murat Bayraktar’ın şahsında teşekkür eden Başkan Kurt, belediye olarak bu tip şenlikleri desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

29.07.2024 08:50