ÇINARCIK, İZMİRDEKİ DEPREMZEDELER İÇİN SEFERBER OLDU

İzmir’de yıkıma neden olan 6.6 büyüklüğündeki deprem sonrası, Çınarcık da depremzedeler için harekete geçti.

İzmir’de yaşanan deprem sonrası Çınarcık Kaymakamlığı ve Çınarcık Belediyesi tarafından ortaklaşa “Dün Yalova, Bugün İzmir İçin” yardım kampanyası başlatılmıştı. Başlatılan yardım kampanyasında yüzlerce Çınarcık’lı vatandaş tarafından yapılan yardımlar toplandı. Çınarcık, Koruköy, Teşvikiye ve Esenköy’deki vatandaşlardan gelen kuru gıda erzak kolileri İzmir’deki depremzedelere ulaştırılmak için yola çıkıyor.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’in talimatı üzerine de kampanyaya Çınarcık Belediyesi adına kuru gıda erzak kolisi yardımında bulunuldu.  Ekiplerimiz kuru gıda erzak kolisi yardımlarını İzmir’deki  depremzedelere ulaştırmak için Belediyemize ait kamyona yüklediler ve yardım kamyonu İzmir’deki depremzedelere ulaştırılmak üzere yola çıktı.

12.11.2020 16:39