ÇINARCIK GENÇ KARADENİZLİLER DERNEĞİ’NİN AÇILIŞINA KATILDIK

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık Genç Karadenizliler Derneği’nin açılışına katıldı.

Karadeniz Bölgesinin çeşitli illerinden Çınarcık ilçesine gelerek buraya yerleşen genç vatandaşları tek çatı altında toplamayı amaçlayan Çınarcık Genç Karadenizliler Derneği’nin açılış töreni bugün gerçekleştirildi.

Derneğin açılış törenine Çınarcık Kaymakamımız Soner Kırlı, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel , mahalle muhtarları, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve birçok vatandaş katıldı.

Köy içindeki dernek binasının açılış kurdelesini Çınarcık Kaymakamımız Soner Kırlı, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer , Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Hüseyin Günay ve Çınarcık Genç Karadenizliler Derneği Başkanı Murat Bayraktar kesti.  Dernek binasında bir süre sohbet edildi.

Açılış töreninden sonra Çınarcık Hüdaverdi Aydın Ortaokulu bahçesinde Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer ve Çınarcık Genç Karadenizliler Derneği Başkanı Murat Bayraktar konuşma yaptı.

Konuşmanın ardından Karadeniz’in güçlü sesi Bahattin Kılıç ve kemençesiyle açılışa katılanları Karadeniz rüzgarı estirdi. Yerel sanatçılar ve davul-zurna ekibinin katılımı eğlenceli dakikalar genç Karadenizlilerin oldu.

17.07.2019 23:46