ÇINARCIK ESNAF VE SANATKARLAR KOOPERATİFİ İLE ODASINDAN ZİYARET

Çınarcık Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifi ile Odası , Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’i ziyaret etti.

S.S Çınarcık Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Coşgun ve Çınarcık Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Bozkurt; Çınarcık Belediye Başkanlığı’na seçilen Numan Soyer’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Başkan Numan Soyer , Esnaf Kooperatifi ve Esnaf Odası Başkanları  ziyaret sırasında Çınarcık hakkında uzunca bir süre sohbet ettiler.

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer , S.S Çınarcık Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Ali Coşgun ve Çınarcık Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mustafa Bozkurt ile heyetine ; nazik  ziyaretlerinden ve iyi niyetlerinden dolayı  teşekkür etti.

19.04.2019 21:30