ÇINARCIK BELEDİYESİNDEN TAZE BALIK SATIŞ NOKTASI

Çınarcık Belediyesi tarafından Çınarcık S.S. Su Ürünleri Üretme ve Değerlendirme Kooperatifine buzhane ve balık satış noktası inşaatına başlandı.

Çınarcık halkının daima taze balık alması için Çınarcık Belediyesi tarafından başlatılan çalışma ile Çınarcık S.S. Su Ürünleri Üretme ve Değerlendirme Kooperatifi girişine buzhane ve balık satış noktası inşaatına başlandı.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’in, Çınarcık halkından gelen yoğun taze balık satış noktası talebini geri çevirmedi. Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Çınarcık S.S. Su Ürünleri Üretme ve Değerlendirme Kooperatifi girişine balık satış noktası dükkanı yapım çalışmalarına hemen başladılar. Ekiplerimiz tarafından balık tezgahı yerleri ve buzhanesi olan balık satış noktasının yapım çalışmalarını hemen tamamlayarak, vatandaşların irili ufaklı, farklı türden taze balıkların süslediği tezgahlardan balık ihtiyaçlarının giderilmesi amaçlanıyor.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, balık satış yeri için düğmeye bastı. Fen İşleri Müdürlüğüne verdiği talep doğrultusunda, Belediye ekiplerimiz balık satış noktası inşaatını tamamlıyor. Çınarcık halkı ilçenin eksiklerinden biri olan  taze balık satış noktasına kavuşuyor. Bundan böyle Çınarcık’ta, sabahın erken saatlerinde Marmara Denizinden tutulan çeşit çeşit taze balıklar, balık satış noktasında günlük olarak satışa çıkarılacak.

08.11.2022 17:20