ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜ ALAÇATLI’YA ZİYARET

Belediye Başkanımız Numan Soyer, Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Murat Alaçatlı’yı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer ve Başkan Yardımcımız  Murat Savaş ile birlikte Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Murat Alaçatlı’yı ziyaret ederek , hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Ziyaret sırasında Çınarcık ve Yalova hakkında uzunca bir süre sohbet edildi. Aynı zamanda kurumlar arası ortaklaşa yapabilecekleri çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulunuldu.

Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Murat Alaçatlı, nazik ziyaretlerinden dolayı Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer ile Çınarcık Belediyesi Başkan Yardımcımız Murat Savaş’a teşekkür etti.

22.06.2022 20:00