ÇAMLIK MAHALLESİNDE PARKE TAŞI ÇALIŞMALARINA BAŞLANDI

Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Çamlık Mahallesi genelinde parke taşı çalışmalarına başladılar.

Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Çamlık Mahallesi’nde fizibilite çalışmasının ardından sokaklarda parke taşı çalışmalarına başladılar.

Ekiplerimiz Hasanbaba Mahallesinde tamamlanan kilitli parke taşı döşeme çalışmasının ardından Çamlık Mahallesinde bulunan tüm sokaklarda kilitli parke taşı çalışmalarına başlandı. Çamlık Mahallesinde daha önce kanalizasyon ve su altyapısı tamamlanan sokaklarda şimdide parke taşı çalışması yapılıyor. Çamlık Mahallesinde yapılan çalışmaların ardından sokaklar yeni ve modern görünümlerine kavuşacak.

Belli bir plan ve program çerçevesinde ekiplerimiz ilçe genelindeki diğer sokaklarda da parke taşı çalışmalarına başlayacaklar.

02.04.2020 19:35