ÇAMLIK MAHALLESİ SOKAKLARI BÖYLE DAHA GÜZEL

Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Çamlık Mahallesi’nde eksik sokaklarda parke taşı çalışmalarını tamamladılar.

Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz; Çamlık Mahallesi 661.Sokak’ta, 662.Sokak’ta , Ceviz Sokak’ta, Çiçek Sokak’ta, Çınar Sokak’ta, Gürgen Sokak’ta, Kestane Sokak’ta ve Meşe Sokak’ta bordür ve parke taşı döşeme çalışmalarını tamamladılar.

Yapılan parke taşı düzenleme çalışmalarının ardından sokaklar modern görünümlerine kavuştular. Sokak sakinlerimiz yapılan kilitli parke taşı çalışmalarından dolayı belediye ekiplerimize ve Başkanımız Numan Soyer’e teşekkür ettiler.

Ekiplerimiz tarafından ilçe genelinde diğer sokaklarda belli bir plan ve program çerçevesinde parke taşı çalışmalarına devam edecekler.

07.04.2021 14:37