ÇALDIRAN 2 SOKAK’TA PARKE TAŞI ÇALIŞMASI

Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz Harmanlar Mahallesi Çaldıran 2 Sokak’ta parke taşı yenileme çalışması yapıyorlar.

Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz, Harmanlar Mahallesi Çaldıran 2  Sokak’ta yapılan fizibilite çalışmasının ardından parke taşı yenileme çalışmasına başladılar.

Çaldıran 2 Sokak’ta yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkanımız Numan Soyer, ekiplerimizden sokaktaki son durum hakkında detaylı bilgi aldı. Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, sokakta yapılan çalışma esnasında vatandaşlarla da sohbet ederek, hal ve hatırlarını sordu.

Belli bir plan ve program çerçevesinde belediye ekiplerimiz ilçe genelindeki diğer sokaklarda da parke taşı çalışmalarına başlayacaklar ve ilçemizdeki tüm sokaklar modern ve estetik bir görünüme kavuşacak.

18.11.2020 13:30