ÇALDIRAN 2 SOKAK’TA KANALİZASYON ALT YAPI ÇALIŞMASI

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından kanalizasyon alt yapı güçlendirme çalışmalarına devam ediliyor.

Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimizce Harmanlar Mahallesi Çaldıran 2 Sokak'ta mevcut hatlarımıza ilave olarak,  120 m kanalizasyon alt yapısı çalışması yapılıyor.

Çaldıran 2 Sokak’a daha önce ekiplerimiz boydan istinat duvarı, yol genişletme , parke taşı ve bordür çalışmalarını tamamlamıştı. Sokağımızdaki mevcut sistemdeki kanalizasyon alt yapısına ilave olarak 120 m  alt yapı çalışması yapılıyor.

Belediye ekiplerimiz tarafından belli plan ve program dahilinde bölgesel olarak mevcut kanalizasyon alt yapısına ilave çalışmalara devam edilecektir.

Yapılan çalışmaların sonucunda Çaldıran 2 Sokak sakinleri belediye personellerimize memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini ilettiler. Çaldıran 2 Sokak sakinlerimizin sabırlarından dolayı teşekkür ederiz.

19.06.2019 13:45