BİSİKLET YOLU ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Çınarcık Belediyesi ekipleri, Karpuzdere Mahallesi Bisiklet Yolu Projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Karpuzdere Mahallesinde yapımına başlanan bisiklet yolu çalışmaları belediye ekiplerimiz tarafından tüm hızıyla devam ediyor.

Çınarcık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz 1100 metrelik 1.etap bisiklet yolu bordür çalışmalarını tamamlıyorlar. Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer’in projeleri arasında yer alan ve iki güzergahtan oluşan “Bisiklet Yolu Projesi” çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çınarcık Belediyesi tarafından halkı spora teşvik ve bisiklet sürme alışkanlığı kazandırmak amacıyla yapılması planlanan bisiklet yolu bordür çalışmasının ardından ekiplerimiz asfaltlama çalışması ve bisiklet yolunun boyama çalışmasını gerçekleştirecek. Bu çalışmaların tamamlanmasının hemen ardından bisiklet yollarına şerit çizgileri çizilecek. Ayrıca bisiklet yolunun yan taraflarına peyzaj çalışması da yapılacak .

29.03.2021 17:00