BELEDİYE PERSONELİNE AFAD FARKINDALIK EĞİTİMİ VERİLDİ

Çınarcık Belediyesi çeşitli eğitim ve seminerlerle personel eğitimlerini sürdürüyor.

Yalova İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından Çınarcık Belediyesi personeline doğal afet durumlarında yapılması gerekenler ile ilgili olarak seminer ve uygulamalı farkındalık eğitimi verildi.

Yalova İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) tarafından toplumda afetler konusunda farkındalığının geliştirilmesi, afetlerde risk azaltma ve önlem alma konusunda davranış değişikliği oluşturulması amacıyla başlatılan eğitim çalışmaları Çınarcık Belediyesi personeli ile devam etti.

Çınarcık Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen eğitimde AFAD temsilcileri deprem, sel vs. gibi doğal afetlerin gerçekleşmesi durumunda yapılması gerekenler ile ilgili bir sunum yaparken, afet sonrası psikoloji durum ve kişilerin birbirine karşı davranışlarının kontrolü ile ilgili de kısa bir sunum gerçekleştirildi.

26.08.2022 15:12