BELEDİYE OTOBÜS BEKLEME DURAĞI DEĞİŞTİ

Çınarcık-Yalova seferini yapan belediye otobüslerimiz bekleme durağı değişti.

Cumhuriyet Meydanı’nda belediye otobüslerimiz sefer saatinin dolmasını beklemeyecektir.  Çınarcık-Yalova  güzergahında sefer yapan belediye otobüslerimiz bugünden itibaren Harmanlar Mahallesi Vali Akı Caddesi Çınar Börekçisinin önündeki duraktan kalkmaya başlayacaktır.

Belediye otobüslerimiz bu tarihten itibaren Cumhuriyet Meydanı’nda bekleme yapmayacaktır. Yalova’dan gelişte Cumhuriyet Meydanı’nda yolcusunu indirip, Karpuzdere istikametinde  yoluna devam edip, Poyraz Caddesi üzerinden geçerek sefer saatine kadar Vali Akı Caddesi Çınar Börekçisinin önündeki durakta bekleyecektir.

Belediye otobüslerimizin sefer saatlerinde herhangi bir değişiklik olmamıştır. Sefer saatlerini (https://www.cinarcik.bel.tr/tr/cinarcik-ulasim) linkinden inceleyebilirsiniz.

30.11.2021 17:00