BAŞKANIMIZ SOYER’DEN MODACI DİLEK HANİF’E ÇINARCIK İŞİ

Çınarcık Belediyesi ilçemizde yıllardır nesilden nesile aktarılan “Çınarcık İşi” tanıtımına devam ediyor. Ünlü modacı Dilek Hanif tasarımlarında artık “Çınarcık İşi”de olacak.

Anadolu’nun geleneksel el sanatlarını ekranlara taşıyan NTV Kanalı “Halkın Sanatı” Programında “Çınarcık İşi” için detaylı bir  tanıtım çekimi yapıldı. Ünlü modacı Dilek Hanif’in sunduğu programda, Dilek Hanif “Çınarcık İşi”ni tüm detaylarıyla ele alarak, kendi tasarımlarında yer verecek.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer'in katkılarıyla , Türkiye’nin Coğrafi İşaretlerle patentlenerek uluslararası koruma altına alınan ve tescillenen yerel değerlerinin tanıtımına ve ulusal bilinirliğine katkı sağlayan NTV Kanalı “Halkın Sanatı” Programında, “Çınarcık İşi”de yer aldı. Çınarcık işi öğreticisi Bilge Şahin, ünlü modacı Dilek Hanif’in sorularını cevaplandırdığı  “Halkın Sanatı” Programı ileriki haftalarda NTV Kanalında  yayınlanacak. İki gün süren tanıtım çekimlerinin sonunda Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer ve eşi Elif Soyer tarafından ünlü modacı Dilek Hanif’e “Çınarcık İşi” tepsi hediye edildi.

13.10.2022 17:41