BAŞKANIMIZ SOYER, YAZ KURAN KURSU AÇILIŞ PROGRAMINA KATILDI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer , Çınarcık Müftülüğü “Yaz Kuran Kursları Açılış Programı"na katıldı.

Çınarcık Kaymakamlığı İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen “Yaz Kuran Kursları Açılış Programı"na Çınarcık Kaymakamı Soner Kırlı, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, İlçe Jandarma Komutanı Enis Kurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Karadağ, İlçe Müftüsü İdris Yavuzyiğit, ilçedeki kamu kuruluşlarının mülki ve idari amirleri, öğrenciler ve ebeveynleri katıldı.

“Yaz Kuran Kursları Açılış Programı"nın açılış konuşmasını Çınarcık İlçe Müftüsü İdris Yavuzyiğit yaptı. Ardından Nasrettin Hoca gösterisi ile çocuklar gülmeye doydular. Şişme oyun parkurlarının bulunduğu alanda çocuklar yarışmalar yaptılar, diledikleri gibi eğlendiler. Programa katılan öğrenciler, ebeveynleriyle birlikte Diyanet Çocuk Kitapları Standı'nı gezdiler, pamuk şeker ve mısır ikramlarıyla güzel bir gün geçirdiler.

Programın sonunda Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, vatandaşlarla ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

19.06.2019 18:32