BAŞKANIMIZ SOYER, BAŞARILI ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasındaki protokol kapsamında sınavlarda başarılı öğrencilerle bir araya geldi.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüyle yapmış olduğu protokolle sınavlara hazırlanan öğrencilere yönelik materyal, kaynak sağlama desteği sonucunda sınavlara girip başarılı olan öğrencilere ziyaret ederek, öğrenim hayatları boyunca öğrencilere başarılar diledi.

Belediye Başkanımız Numan Soyer ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak , Hüdaverdi Aydın Ortaokulu ve Çınarcık Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde LGS Sınavına hazırlanan 8.sınıf öğrencileri ile AYT, TYT Sınavlarına hazırlanan 12. Sınıf öğrencilerine, hazırlık sınavlarında başarılı olan öğrencileri ziyaret ederek, teşekkür belgesi ve hediye çeki takdim ettiler.

24.05.2022 16:01