BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER’İN, RAMAZAN AYI MESAJI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, “Ramazan Ayı” dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkanımız Numan Soyer mesajında “Tüm İslam Alemi tarafından heyecan ve coşkuyla karşılanan Ramazan-ı Şerif ; toplumsal yaşamımızda birlik, dayanışma, yardımlaşma duygularının egemen olduğu ve bu yönüyle birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine büyük katkı sağladığı bir aydır. Türkiye’yi sarsan Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 2 büyük depremin ardından  ne yazık ki; binlerce yurttaşımız hayatını kaybetmesine sebep oldu. 10 ilimizi vuran ve hepimizi en derinden etkileyen yüzyılın felaketinde devletimiz ve milletimiz  birlik, beraberlik ve dayanışma  göstererek tek yürek oldu. Vefat eden yurttaşlarıma bir kez daha Allahtan rahmet yakınlarına sabır ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Kardeşlik duygularının arttığı, insanların birbirlerine sarıldığı bu ramazan ayının sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesini yüce Rabbimden niyaz ediyorum. Bolluğun, bereketin eksik olmadığı, birliğin, hoşgörünün arttığı bir Ramazan Ayı'nı daha birlikte yaşamanın mutluluğunu tüm Çınarcık halkıyla paylaşıyorum.

İçinde bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni bulunduran Ramazan Ayı’nın ilçemize, ülkemize ve İslam Alemi’ne hayırlar getirmesini, yüce Allah’tan niyaz ederim. Herkese sağlıklı günler diler. Büyüklerimin ellerinden , küçüklerimin gözlerinden öperim. Allah’a emanet olun.” dedi.

23.03.2023 08:57