BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER’DEN, YILMAZ’A ZİYARET

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü’ne bağlı Risk Belirleme ve Önleme Daire Başkanı Gökhan Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer,  Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü’ne bağlı Risk Belirleme ve Önleme Daire Başkanı Gökhan Yılmaz’a Hasanbaba bölgesinde ve Poyraz Caddesindeki   kayan bölgelerde yaptıkları çalışmaları anlattı. Daha sonra Başkanımız Numan Soyer ve Afet ve Acil Durum Risk Belirleme ve Önleme Daire Başkanı Gökhan Yılmaz ile birlikte Çınarcık’taki kayan bölgeler hakkında değerlendirme toplantısı yaptılar. Toplantıda yapılanlar ve yapılacaklar hakkında uzunca bir süre görüş alışverişinde bulunuldu.

25.01.2023 14:56