BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER VE PARTİ YÖNETİMİNDEN, İNAN’A ZİYARET

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, AK Parti ve MHP Yalova İl Yönetimi ile birlikte İstanbul Vali Yardımcısı Çınarcık Kaymakam Vekili Abdurrahman İnan’ı makamında ziyaret ettiler.

İstanbul Vali Yardımcısı Çınarcık Kaymakam Vekili Abdurrahman İnan, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer,  AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ile MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz ve parti yöneticilerini makamında ağırladı.

Yapılan ziyarette Yalova, Çınarcık ve ülke gündemi hakkında uzunca bir süre sohbet edildi. Ziyaret sonunda İstanbul Vali Yardımcısı Çınarcık Kaymakam Vekili Abdurrahman İnan, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’e , AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar’a , MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz’e ve parti yöneticilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

05.08.2021 19:30