BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER, PARTİ YÖNETİMİ İLE ESNAFI ZİYARET ETTİ

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, AK Parti ve MHP Yalova İl Yönetimi ile birlikte Çınarcık’ta esnafı ziyaret etti.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ile MHP Yalova İl Başkanı Namık Öz ve parti yöneticileri ile birlikte Çınarcık’ta esnaf ziyareti yaptılar.

Kooperatifleri ve Çınarcık esnafını gezen başkanlar esnafın sorunlarını ve taleplerini dinlediler.

İşyerlerine gerçekleştirdiği ziyarette, esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Başkanımız Numan Soyer, esnaf ve vatandaşın taleplerini dinleyip, samimi sohbetler de bulundu.

Başkanımız Numan Soyer; " Esnafımızı ziyarete aralıksız devam ediyoruz. Esnafımızla işleri hakkında konuşuyoruz. Onların bizlerden beklentilerini dinliyoruz. Bugün de AK Parti Yalova İl Başkanı Sayın Muğlim Bağatar ile MHP Yalova İl Başkanı Sayın Namık Öz ile birlikte esnafımızla bir araya geldik. Ziyaretlerimiz çok olumlu geçiyor. Biz de kendimizi anlatma fırsatı buluyoruz. Bizi ilgilendiren konularda bir ihtiyaçları varsa gerekli desteği sağlıyoruz. Bu bağlamda, belediye olarak üzerimize düşen her konuda esnafın yanında olmaya çalışıyoruz” dedi

05.08.2021 21:30