BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER, NÖBETÇİ PERSONELİN YENİ YILINI KUTLADI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, ilçemizde görev yapan kamu kurumlarındaki nöbetçi personelin yeni yılını kutladı

Belediye Başkanımız Numan Soyer, 2021 yılına sayılı dakikalar kala Çınarcık Devlet Hastanesi Acil Servisini, Çınarcık Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini, İlçe Emniyet Müdürlüğünü, İlçe Jandarma Komutanlığını , İtfaiye Amirliğimizi , Cumhuriyet Meydanın’daki Zabıta Noktasında nöbetçi personeli ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. Ayrıca Taksici esnafını da ziyaret ederek onlarla sohbet etti.

Çınarcık Kaymakamı Soner Kırlı , Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş , Belediye Meclis Üyelerimiz Mehmet Emin Oruçli ve Nizamettin Balkaya , Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Hüseyin Günay , Ak Parti Çınarcık İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsen Turşak, Ak Parti Çınarcık İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kenan Balkaya ve Çınarcık Kent Konseyi Başkanı Tuncay Okatan ile birlikte  ilçemizde çeşitli noktalarda görevlerini yerine getiren kamu personelini ziyaret ederek , kendilerine mutlu ve sağlıklı bir yıl dileklerini ileterek , görevlerinde başarılar dilediler.

01.01.2021 01:44