BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER, GAZETECİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, 21 Ekim “Dünya Gazeteciler Günü” dolayısıyla ilçemizde görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

21 Ekim “Dünya Gazeteciler Günü”nde, Çınaraltı Çay Bahçesinde gazetecilerle kahvaltıda bir araya gelen Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.

Basın mensuplarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür eden Başkanımız Numan Soyer, “Mesai süresi gözetmeksizin çalışan tüm gazeteci arkadaşlarıma mesleki hayatlarından başarılar dilerim” dedi

Marmara’nın İncisi Çınarcık’ta görev yapan gazete imtiyaz sahipleri ve muhabirlerin yer aldığı toplantıda bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer,  “Mesai kavramı olmadan, gecesine gündüzüne katarak halkın gerçekleri öğrenmesi ve yöneticileri eleştirerek halkın sesini duyurma görevini yerine getiren gazetecilerimiz ülkemizin en önemli meslek gruplarından birisidir. Demokrasinin vazgeçilmez unsuru olan gazetecilerimizin bu yolda hayatını kaybeden basın şehitlerini saygı ile anıyor, yerel ve ulusal gelişmelerden halkımızı tarafsız bir şekilde haberdar eden tüm basın emekçilerimizin , 21 Ekim “Dünya Gazeteciler Gününü en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

Yapılan etkinliğin sonunda gazeteciler meslekteki anılarını çay ve kahve sohbetinde paylaşarak, hatıra fotoğrafının çekimiyle günü ölümsüzleştirdiler.

21.10.2022 12:08