BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER, ESENKÖY’DE RESİM SERGİSİNE KATILDI

Başkanımız Numan Soyer, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında Esenköy’deki “15 Temmuz Resim Sergisine” katıldı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nün ikinci etkinliği olan Esenköy Meydanı’nda kurulan 15 Temmuz Resim Sergisinin ardından Şenköy’deki şehitlik ziyaret edildi.

Şenköy’de bulunan şehidimizin mezarının başında Kuran-ı Kerim Tilaveti okundu, dualar edildi. Şehit ailesi ziyaret edilerek hal ve hatırları soruldu.

Şehitlik ziyaretlerine İstanbul Vali Yardımcısı Çınarcık Kaymakam Vekilimiz Abdurrahman İnan, Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel,  ilçedeki kamu kuruluşlarının mülki ve idari amirleri, sivil toplum kuruluşu ve siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

14.07.2021 14:00