BAŞKANIMIZ NUMAN SOYER, ÇAMLIK MAHALLESİNDE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çamlık Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’in yapmış olduğu ziyarette , Belediye Başkanımızın eşi Elif Soyer, Çınarcık Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş, Ak Parti Çınarcık İlçe Başkanı Hüseyin Günay ve Ak Parti Çınarcık İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsen Turşak da eşlik etti.

Çamlık Mahallesi sakinleri ile bir araya gelerek vatandaşların taleplerini dinleyen Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çamlık Mahallesine yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Belediye Başkanımız Numan Soyer konu hakkında “Her zaman halkımızın yanındayız. Onlarla bir arada olmak, düşüncelerini ve fikirlerini duymak bizim için çok önemli. Vatandaşlarımızın hizmetlerimizden memnuniyeti, bir teşekkürü bizler için en büyük mutluluk kaynağı. Gösterdikleri ilgi ve misafirperverliklerinden dolayı tüm Çamlık Mahallesi sakinlerine teşekkür ederim. Halkımız ile buluşmaya ve bir arada olmaya devam edeceğiz” dedi.

04.08.2021 23:00