BAŞKAN SOYER’İN TURİZM HAFTASI MESAJI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer 15-22 Nisan tarihlerinde kutlanan Turizm Haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanımız Numan Soyer mesajında “Küresel yeni tip korona pandemisi sadece ülkemizde değil tüm dünyada turizm ve ilişkili sektörleri elbette olumsuz yönde etkilemektedir. Yaşanılan bu süreç sona erdikten sonra turizmin ülkemiz için tekrar geleceğin önemli bir yükselen değeri olacağından hiç şüphem yoktur ve  bu salgının bitmesiyle turizmin tekrar canlanması ve kısa sürede eski günlerine kavuşması hepimizin ortak temennisidir.

Bu süreçten sonra turizm sektöründe ilçemizin de yeterli payı alabilmesi, turizm alanında hak ettiği noktaya gelebilmesi için yoğun bir gayret içerisinde olacağız. Doğal - kültürel eserleriyle, dağları, ormanları, yaylaları ve deniziyle ön plana çıkan ilçemiz önemli bir turizm potansiyeline sahiptir. Bu potansiyeli en iyi şekilde değerlendirerek ülke ve dünya turizminden hak ettiği payı alabilmek için her türlü gayreti göstereceğiz. Bu duygu ve düşünceler ile turizm alanında tanıtımımızın daha etkin hale getirilmesinde ve daha ileriye götürülmesinde sektörün gelişimine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyor ve Turizm Haftasını kutluyorum” dedi.

15.04.2020 14:08