BAŞKAN SOYER’İN ÇİFTÇİLER GÜNÜ MESAJI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Belediye Başkanımız Numan Soyer mesajında şu ifadelere yer verdi: “Bugün toprağı ekip biçerek, alın teriyle ekmeğini kazanan emekçi çiftçilerimizin günü. Çiftçilerimiz, topraktan yalnızca kendi aşını değil, bir toplumun aşını, ekmeğini çıkartıyor. Evimizde kaynayan tencerede çiftçilerimizin de alın teri, emeği yer almaktadır. Bugün salgın günlerinde de tarlada olan ve bu süreçte de ülkemizde market raflarının , Pazar tezgâhlarının boş kalmasına müsaade etmeyen , zorunlu ihtiyaç olan gıdaya erişimde ülkemizin hiçbir köşesinin zorluk yaşamamasını sağlayan ve kendi özel günlerini yine üreterek kutlayan çiftçilerimize , zorunluluktan değil gönülden teşekkür günüdür.

Nasırlı elleriyle toprağa hayat veren başta ilçemiz çiftçileri olmak üzere tüm çiftçilerin 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü’nü kutluyor, kendilerine bol ve bereketli bir hasat yılı diliyorum” dedi.

14.05.2020 12:00