BAŞKAN SOYER’İN BERAT KANDİLİ MESAJI

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Ramazan Ayı’nın müjdeleyicisi olan Berat Kandilinin tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve bereket getirmesini diledi.

Berat Kandilinin Müslümanların, sınırsız af ve merhamet sahibi olan Yüce Allah'a sığınarak günahlardan arındıkları, ilahi lütuf ve bereketlere eriştikleri müstesna zaman dilimlerinden birisi olduğunu söyleyen Başkanımız Numan Soyer mesajında şu ifadelere yer verdi;” Sizlerin ve tüm İslam Âleminin Berat Kandilini en içten dileklerimle kutlarım. Yüce Allah’tan dileğim; ülkemizin ve tüm Dünya’nın şu an içinde bulunduğu bu zor günlerden bir an önce kurtulmasıdır.

Çınarcık Belediyesi olarak hayatınızı kolaylaştırmak için 7 gün 24 saat esasıyla hizmetinizdeyiz.  Ancak bizim de sizlerden bir ricamız var. Lütfen EVDE KALINIZ.  Unutmayın; evde kalmak yoğun bakımda olmaktan iyidir. Evde kalmak solunum makinasına bağlı kalmaktan daha iyidir.  Biz sizler için her yerdeyiz, sizler de sevdikleriniz ve aileniz için lütfen evde kalın. Devletimiz güçlüdür ve tüm kurumlarıyla ayaktadır.  Belediyemiz güçlüdür ve tüm birimleriyle sahadadır. Yakın bir zamanda bu zor günleri inşallah hep birlikte aşacağız ve yeniden bir araya geleceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Çınarcıklı hemşerilerim olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam Alemi'nin Berat Kandili'ni kutluyor; dargınlık ve kırgınlıkların sona erdiği, paylaşım ve birlikteliğin hayatımıza tam olarak yansıdığı sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler diliyorum ”dedi.

06.04.2020 12:00