BAŞKAN SOYER’DEN YENİYOL’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Çınarcık Kaymakamı Soner Kırlı ve Belediye Başkanımız Numan Soyer,  görevine yeni başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol’u makamında ziyaret ederek  hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyarette Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık Belediyesi olarak kurumlarla iş birliği içerisinde Çınarcık’a hizmet etmeye çalışıyoruz. Şehrimizin geleceği çocuklarımızın eğitimi için daima okullarımızın ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün  yanındayız. İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol’a yeni görevinde muvaffakiyetler dilerim dedi ve ziyaret sonunda Müdür Yeniyol’a çeşitli hediyeler takdim etti.

06.07.2020 20:31