BAŞKAN SOYER’DEN, YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ ÖZMEN’E ZİYARET

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Mustafa Özmen’i makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne atanan Mustafa Özmen’i ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Başkanımız Numan Soyer ve Belediye Başkan Yardımcımız Murat Savaş, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Özmen ile bir araya geldiler. Yazı işleri makamında gerçekleştirilen ziyarette Başkanımız Soyer, Mustafa Özmen’e yeni görevinde başarılar dilerken her zaman destek olmaya hazır olduklarını belirtti.

Yazı İşleri Müdürü Mustafa Özmen ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek , hediye için Başkanımız Numan Soyer’e teşekkür etti.

27.09.2021 15:00