BAŞKAN SOYER’DEN İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ KARABACAK’A ZİYARET

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, Çınarcık İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak’ı 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Numan Soyer; eğitim döneminde Covid-19 önlemleri kapsamında dönem sonuna kadar online olarak yapılacağından dolayı tüm eğitim çalışanları adına İlçe Milli Eğitim Müdürü Karabacak’ı makamında ziyaret ederek tüm eğitim çalışanlarının Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Ziyaret sırasında Başkan Soyer ve Müdür Karabacak Çınarcık , eğitim ve pandemi dönemi hakkında uzunca bir süre sohbet ettiler.

Online olarak devam eden eğitim sistemimizde uzaktan da olsa çocuklarımızın en iyi şekilde eğitim alması için çabalayan öğretmenlerimiz yalnızca bugün değil her gün bizler için değerli ve önemlidir diyen Belediye Başkanımız Numan Soyer, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak’a çiçek ve hediye takdim etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak , “Tüm Çınarcık eğitim camiası olarak Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer’e nazik ziyaretlerinden ve hediyelerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

24.11.2020 14:55