BAŞKAN SOYER’DEN DİN GÖREVLİLERİNE ZİYARET

Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” nedeniyle İlçe Müftüsü Recai Albayrak ve din görevlilerini ziyaret etti.

1-7 Ekim günleri arasında kutlanan “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında Çınarcık İlçe Müftülüğünü ziyaret eden Çınarcık Belediye Başkanımız Numan Soyer, din görevlilerinin “Camiler ve Din Görevlileri Haftasını” kutladı.

Belediye Başkanımız Numan Soyer, Başkan Yardımcımız Murat Savaş ile Basın Yayın, Halkla İlişkiler ve Muhtarlıklar Müdürlüğü ile birlikte, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” nedeniyle İlçe Müftüsü Albayrak ve din görevlilerini ziyaret ederek, günün anısına hediye takdim etti.

Başkanımız Numan Soyer, “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” nedeniyle gerçekleştirdiği ziyarette kendisini ağırlayan Çınarcık İlçe Müftüsü ve din görevlilerine teşekkür ederken, "Din görevlilerimizin dinimizi öğrenmemiz konusunda verdikleri eğitimler insan hayatında çok önemli bir yer tutuyor. Sadece öğretici değil, müftülük, imamlık, vaizlik gibi doğumdan ölüme geçen sürede bizlere kattığınız değer için teşekkürü bir borç biliyoruz. Yapmış olduğunuz bu kutsal görevden ötürü sizlere teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.  Bu yıl bu anlamda ne yapabiliriz konusunda Sayın Müftümüz ile bir görüşme yaptık ve sizlere karınca kararınca küçükte olsa birer hatıra sunmak istedik. Çınarcık Belediyesi olarak her zaman yanınızdayız ve olmaya devam edeceğiz" dedi.

Başkanımız Numan Soyer’in ardından konuşan Çınarcık İlçe Müftüsü Recai Albayrak ise konuşmasında, "Müftülüğümüz ve din görevlilerimiz adına “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” kapsamında gerçekleştirdiğiniz ziyaretten ötürü teşekkür ederiz. Aynı şehrin birer hemşerisi olarak sizleri seviyor ve takdir ediyoruz bunu bilmenizi isteriz. Özellikle din hizmetlerimizde, cami yerleri konusundaki altyapı hizmetlerinde belediyemizin desteğini her zaman arkamızda hissediyoruz." sözlerine yer verdi.

Başkanımız Soyer konuşmaların ardından din görevlilerine günün anısına birer hediye takdim etti. Ziyaret programı toplu hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

07.10.2020 17:30