BAŞKAN SOYER’DEN, BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI AKTAŞ’A ZİYARET

Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanımız Numan Soyer, Başkan Yardımcımız Murat Savaş ve Çın.Bel.Tur.A.Ş Şirketi Genel Müdürümüz Turan Çam ile birlikte Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş’ı ziyaret etti. Başkanlar ziyaret sırasında Bursa ve Çınarcık hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak, yerel yönetimler ve genel ülke siyaseti üzerine bir süre sohbet ettiler.

Başkanımız Numan Soyer, misafirperverliği için Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Aktaş’a teşekkür etti.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş, nazik ziyaretinden ve hoş sohbetlerinden dolayı Belediye Başkanımız Numan Soyer’e teşekkür etti.

26.06.2020 21:48